errors !?

More
7 years 10 months ago #2324 by Yermo
Replied by Yermo on topic errors !?
I'm also having issues. From time to time, maybe 1 hour, or 6 hours, I get an error.

Simomax, what are you using to send the logs?

Frank, are you using PyRadmon?

Regards

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 10 months ago - 7 years 10 months ago #2329 by Simomax
Replied by Simomax on topic errors !?
I simply copy/paste from the Radlog software for the logs.

Goto 'Tools' tab
Highlight the portion of the log you want
Copy (CTRL + C)
Then paste in the forum post.

I usually paste mine, then highlight it again and hit the 'Code' button in the forum (at the top of the post with all the icons, right next to the 'Quote' button. This makes it pretty and easier to read, IMO.
Last edit: 7 years 10 months ago by Simomax.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 10 months ago #2333 by Yermo
Replied by Yermo on topic errors !?
Ah, I mean for sending the radiation measurements to radmon.org Im using PyRadmon, and getting it to stop working after a few hours... or after 1 hour. Not sure if its related to Frank's issue.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 10 months ago #2334 by Simomax
Replied by Simomax on topic errors !?
Doh! :oops:

I use Radlog on a windows PC.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 10 months ago #2335 by Frank
Replied by Frank on topic errors !?
Same here, Radlog, Windows 7 PC, The one that pops once in a while is [ Error submitting CPM value to radmon.org ; The remote server name could not be resolved: 'www.radmon.org' ] other than that, its always the [ error submitting CPM value to radmon.org : the operation has timed out ]. Sometimes it just here and there, then times there are a slew of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 10 months ago #2340 by Juzzie
Replied by Juzzie on topic errors !?
southofhobart3 glitching too... Using GK-WiFi though. No other signs of local network issues

Owner and operator of "southofhobart" monitoring stations.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: Gamma-Man
Time to create page: 0.173 seconds
Powered by Kunena Forum
Everything's free. Please support us by considering a donation. Log in first!
Solar powered Raspberry Pi 4 server stats: CPU 31% Memory 15% Swap 1% CPU temp=59.9'C Uptime 1 Days