Hello from Toronto Canada

More
8 years 10 months ago #1017 by Bert490
I just connected my sensor, the second one in Canada. I live near to 3 reactors, one of which is now the biggest in the world (Bruce). My sensor is SBM20 / STS5 and it is indoors.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 10 months ago - 8 years 10 months ago #1031 by Bert490
Replied by Bert490 on topic Hello from Toronto Canada
Now sharing my data; note my CPM readings are ~1.7 x low due to sensor output units in uSv/hr x 100 instead of CPM. However uSv/hr values are correct.
Last edit: 8 years 10 months ago by Bert490.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 10 months ago #1034 by mw0uzo
Replied by mw0uzo on topic Hello from Toronto Canada
Welcome to radmon.org :)
I'll put the setting in to fix this in the next RadLog.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 10 months ago #1045 by Frank
Replied by Frank on topic Hello from Toronto Canada
IS this the one that's currently showing zero, flat line, on the map? Great to see a station up north and west of me online now. Welcome!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 10 months ago - 8 years 10 months ago #1055 by Bert490
Replied by Bert490 on topic Hello from Toronto Canada
Yes, it's the one that was showing zero all day. After re-starting RadLog, it seems to be back to normal. The sensor showed valid 'last readings' in RadLog, but for some reason the 'last submissions' were to 0. Message log shows no abnormal messages (I assume the website graph times are UTC; I am 4 hours later). I was experimenting with conversion factors at the time:
11/04/2015 9:28:33 PM : Successfully updated shared data viewer
11/04/2015 9:57:43 PM : Updated conversion factor on radmon.org
11/04/2015 9:58:59 PM : Updated conversion factor on radmon.org
11/04/2015 10:02:29 PM : Updated description on radmon.org
11/04/2015 10:28:32 PM : Successfully updated shared data viewer
11/04/2015 11:28:32 PM : Successfully updated shared data viewer
12/04/2015 12:28:32 AM : Successfully updated shared data viewer
12/04/2015 1:28:33 AM : Successfully updated shared data viewer
...
Last edit: 8 years 10 months ago by Bert490.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 10 months ago #1060 by Bert490
Replied by Bert490 on topic Hello from Toronto Canada
I may be having a USB converter issue; seems to stop sending after about 4 hours. Using another port now...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: Gamma-Man
Time to create page: 0.204 seconds
Powered by Kunena Forum
Everything's free. Please support us by considering a donation. Log in first!
Solar powered Raspberry Pi 4 server stats: CPU 27% Memory 13% Swap 11% CPU temp=60.3'C Uptime 10 Days