Back from the hack!

More
4 years 4 months ago #3939 by mw0uzo
Back from the hack! was created by mw0uzo
It's taken a few days, but finally radmon.org is back!

We were hacked, forcing a manual server upgrade and unhack. Please let me know on the forum if anything unwanted is being served.

My brain is frazzled now - more problems were presented by the upgrade rather than the hack! I'm just glad it's mostly working by Sunday evening.






..... beer!!!!
The following user(s) said Thank You: Juzzie, Radslug, Bert490, kaiserkarl, radmonch

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 4 months ago - 4 years 4 months ago #3943 by Bert490
Replied by Bert490 on topic Back from the hack!
Thanks, Dan for spending the time to restore the server. You deserve more than a few cold beers! The map and forum are working, that is the main thing. Nothing unwanted is being served, but here is what I have noticed (no rush of course).

- I tried to re-upload my avatar picture which seems to be missing, and there is no such option in the profile edit area. All avatars except yours are not showing, so I'm not sure if we re-upload or if they can be restored somehow. At any rate, new members need a way to upload.
- The forum's blue option banner under the Radmon logo has a hard-to-read font due to a shadow feature.
Last edit: 4 years 4 months ago by Bert490.
The following user(s) said Thank You: mw0uzo

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.130 seconds
Powered by Kunena Forum
Solar powered Raspberry Pi 4 server stats: CPU 54% Memory 16% Swap 19% CPU temp=75.4'C Uptime 65 Days