Map not working

More
6 months 3 weeks ago #5912 by mw0uzo
Map not working was created by mw0uzo
Hey all, map is not working today for some reason. Looking into it.
The following user(s) said Thank You: Simomax

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 months 3 weeks ago #5914 by Simomax
Replied by Simomax on topic Map not working
It's working for me....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 months 3 weeks ago #5915 by mw0uzo
Replied by mw0uzo on topic Map not working
And just like that it starts working...

I'm going to do some maintenance. There is some system lag.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 months 3 weeks ago - 6 months 3 weeks ago #5916 by mw0uzo
Replied by mw0uzo on topic Map not working
I am going to take radmon.org down for a short while to backup the database. 'Error' will be displayed while doing so.
Last edit: 6 months 3 weeks ago by mw0uzo.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 months 3 weeks ago #5917 by mw0uzo
Replied by mw0uzo on topic Map not working
Ok done. I have copied the database onto the 'Endurance' media.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 months 3 weeks ago #5920 by mw0uzo
Replied by mw0uzo on topic Map not working
Lag has gone, i think the old media was reaching the end of it's life. Long live the new Endurance media!
The following user(s) said Thank You: Simomax

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.265 seconds
Powered by Kunena Forum
Solar powered Raspberry Pi 4 server stats: CPU 55% Memory 18% Swap 18% CPU temp=71.1'C Uptime 21 Days