× RadLog

Radlog appears ro be working fine, but I dont show up on the map...

More
7 years 5 months ago #2541 by Terrybunker
I have had an issue once before where my username and password somehow got corrupt, so I tried retyping those in, with no effect.
So I am able to connect my GC to radlog without issue. all settings seem to be as they were before and it all appears to be working fine...
The only thing is, I don't see myself on the map in radlog or on the web, so its clear I am not reporting. This has been the case for some months, now Can you help?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 5 months ago #2544 by Gamma-Man
Hi
I was going to see if this was a local problem just on your computer but since you have not filled in any information about your location (see http://radmon.org/index.php/kunena/profile/263-terrybunker ) I do not know where to find you on the map.

Regards

Carl

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 5 months ago #2547 by Terrybunker
Hello,
I am in Daytona Beach.
Cant seem to figure this out...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 5 months ago #2548 by Simomax
I had the same issue (I think) back when I signed up. I found that the username in Radlog is case sensitive. It seemed to log in fine, but would not display any records on the graphs/station map.

Maybe you could message Dan (mw0uzo) and ask him to confirm your username?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 5 months ago #2550 by mw0uzo
Use 'terrybunker' as the username without the capital T
Also you have the password wrong I have PM'd you the right one.
The following user(s) said Thank You: Terrybunker

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 5 months ago #2552 by Terrybunker
Thanks all,
It was my username and password. They were wrong.
All is right now!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: Gamma-Man
Time to create page: 0.155 seconds
Powered by Kunena Forum
Everything's free. Please support us by considering a donation. Log in first!
Solar powered Raspberry Pi 4 server stats: CPU 28% Memory 13% Swap 13% CPU temp=65.2'C Uptime 10 Days