GKnet

More
6 years 7 months ago #860 by mw0uzo
GKnet was created by mw0uzo
Are the GKnet stations still working? With the change in server location, the IP has also changed. I don't know if the ip is fixed in the firmware or if the full domain name is used.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 7 months ago #863 by WA0RTU
Replied by WA0RTU on topic GKnet
Had to do a reset the other day Dan. But I am still feeding via GKnet. My data is up to date.

Tom

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 1 month ago #1379 by BroHogan
Replied by BroHogan on topic GKnet
The domain name is used. Still chugging away.
John

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 3 months ago #4483 by FSM19
Replied by FSM19 on topic GKnet
I finally tried the GKnet out. Sadly it doesn't appear to be uploading data. Counter is a Brohogan with version 11 software. I think I've done everything correctly.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 3 months ago #4484 by mw0uzo
Replied by mw0uzo on topic GKnet
Check you have the radmon username set correct FSM19 and then leave the GKnet logging. I will check the logs to see what is received.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 3 months ago - 2 years 3 months ago #4485 by FSM19
Replied by FSM19 on topic GKnet
Thanks, At the moment I have one of my other setups running. It will take me a few minutes to switch over. Should be online from say 1500 BST. I've done a bit more checking, it looks like the GKnet board isn't receiving any data from the counter. I've re-flowed connections on both boards, but still no joy. Looks like I definitely have a hardware problem.
Last edit: 2 years 3 months ago by FSM19.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.143 seconds
Powered by Kunena Forum
Solar powered Raspberry Pi 4 server stats: CPU 61% Memory 15% Swap 11% CPU temp=56.9'C Uptime 69 Days