How long before my station appears on here? Using a RadMon Plus

More
2 months 3 weeks ago #5815 by nzoomed
Ive just set up my radmon plus station and have no idea if its even working.

My screen says SENT! and radmon OK after counting, so im assuming its connected OK?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 3 weeks ago - 2 months 3 weeks ago #5816 by mw0uzo
Leave it logging, i'll check it this evening :)

In the meantime check your data sending password in the profile matches what is entered into RadMon+
Last edit: 2 months 3 weeks ago by mw0uzo.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 3 weeks ago #5817 by nzoomed

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 3 weeks ago #5818 by mw0uzo
And that the GPS coordinate are in decimal format with no N or S or degrees or anything extra. That's one of the main things for new stations not working.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 3 weeks ago - 2 months 3 weeks ago #5819 by nzoomed

Untitled.png[/attachment]mw0uzo post=5818 userid=139"]And that the GPS coordinate are in decimal format with no N or S or degrees or anything extra. That's one of the main things for new stations not working. 
 
 

So is this wrong then? Because thats what came up automatically.I dont see my station on the list however.
 
Attachments:
Last edit: 2 months 3 weeks ago by nzoomed.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 3 weeks ago #5820 by mw0uzo
Ahh, I wondered why it was happening so much - it was auto filled by the browser!!
It needs to be in decimal format e.g:

37.690
176.135

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.282 seconds
Powered by Kunena Forum
Solar powered Raspberry Pi 4 server stats: CPU 59% Memory 15% Swap 13% CPU temp=63.7'C Uptime 47 Days