Historic Alert 30th August 2016 Reus Spain

More
7 years 8 months ago #2586 by bethsalem
I was just combing through old data and came across this interesting 13 minutes of craziness on the 30th August this year. :ohmy:

The detector is outside and well away from any radiation source I have in the house, so it wasn't exposure to anything radioactive that I have.

I have nothing noted elsewhere that there was a problem with the electrical equipment that day. It's a very curious thing! I'm sure it's just a glitch and so these readings are erroneous, but it would be interesting if anyone else had a detection anomaly that day too.

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 8 months ago #2592 by mnrad
Seems suspicious it would drop 1700cpm in 30 seconds and then up by over 5000 in the next 30 seconds. Seems like an electrical issue.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 8 months ago #2595 by bethsalem
As always I will blame Windows Update for this :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 8 months ago #2598 by mw0uzo
or my soldering :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 7 months ago - 7 years 7 months ago #2609 by jnissen
Or you had a "Hot" bird land on your detector for a few minutes!

Actually nothing odd on my end.

30/08/2016 10:16:11 AM - PyRadmon (Without audio) - INFO - Connecting to server => geiger 1
30/08/2016 10:16:12 AM - PyRadmon (Without audio) - INFO - Server response => geiger 1: HTTP/1.1 200 OK
30/08/2016 10:16:42 AM - PyRadmon (Without audio) - INFO - Connecting to server => geiger 1
30/08/2016 10:16:44 AM - PyRadmon (Without audio) - INFO - Server response => geiger 1: HTTP/1.1 200 OK
30/08/2016 10:17:14 AM - PyRadmon (Without audio) - INFO - Connecting to server => geiger 1
30/08/2016 10:17:15 AM - PyRadmon (Without audio) - INFO - Server response => geiger 1: HTTP/1.1 200 OK
30/08/2016 10:17:45 AM - PyRadmon (Without audio) - INFO - Connecting to server => geiger 1
30/08/2016 10:17:46 AM - PyRadmon (Without audio) - INFO - Server response => geiger 1: HTTP/1.1 200 OK
30/08/2016 10:18:16 AM - PyRadmon (Without audio) - INFO - Connecting to server => geiger 1
30/08/2016 10:18:18 AM - PyRadmon (Without audio) - INFO - Server response => geiger 1: HTTP/1.1 200 OK
30/08/2016 10:18:48 AM - PyRadmon (Without audio) - INFO - Connecting to server => geiger 1
30/08/2016 10:18:49 AM - PyRadmon (Without audio) - INFO - Server response => geiger 1: HTTP/1.1 200 OK
30/08/2016 10:19:19 AM - PyRadmon (Without audio) - INFO - Connecting to server => geiger 1
30/08/2016 10:19:20 AM - PyRadmon (Without audio) - INFO - Server response => geiger 1: HTTP/1.1 200 OK
30/08/2016 10:19:50 AM - PyRadmon (Without audio) - INFO - Connecting to server => geiger 1
30/08/2016 10:19:52 AM - PyRadmon (Without audio) - INFO - Server response => geiger 1: HTTP/1.1 200 OK

Good communication and no odd readings.
Last edit: 7 years 7 months ago by jnissen.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: Gamma-Man
Time to create page: 0.185 seconds
Powered by Kunena Forum
Everything's free. Please support us by considering a donation. Log in first!
Solar powered Raspberry Pi 4 server stats: CPU 44% Memory 13% Swap 14% CPU temp=59.4'C Uptime 18 Days