Activation Failed

More
2 months 3 weeks ago #6097 by Zoso
Replied by Zoso on topic Activation Failed
PM sended, thanks
The following user(s) said Thank You: FSM19

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 2 weeks ago #6101 by Zoso
Replied by Zoso on topic Activation Failed
mw0uzo seems not to respond to my PM , i don't know..... in the meantime I have connected my device to thinkspeak, if anyone cares about, public Channel ID: 1693638

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 2 weeks ago #6104 by mw0uzo
Replied by mw0uzo on topic Activation Failed
Hi Zoso, Sorry to have left you waiting.
Work has been consuming all my time (and my health).
I think this will be changing soon and I will be back.
I was able to send a count of 20CPM to your account, so please double check your settings.
I was able to use 'Zoso' and your data sending password.

Do you have an old account that you want to reactivate?
The following user(s) said Thank You: Zoso

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 2 weeks ago #6108 by mw0uzo
Replied by mw0uzo on topic Activation Failed
Ok I have activated all the other accounts :)
The following user(s) said Thank You: Zoso

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 4 days ago #6119 by FSM19
Replied by FSM19 on topic Activation Failed
Everything seems to be working now!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 4 days ago #6120 by sbodnar
Replied by sbodnar on topic Activation Failed
I still need my site activated, I sent a PM a few days ago, guess I'll just be patient. It somehow got missed in the last batch of activations
 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.162 seconds
Powered by Kunena Forum
Solar powered Raspberry Pi 4 server stats: CPU 67% Memory 17% Swap 14% CPU temp=63.7'C Uptime 14 Days